Over Ons

 

 

 

Als u met een poetsbedrijf wilt werken dan bent u bij Autopoets Roosendaal op het juiste adres. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar met professioneel werk -en materiaal.

Wassen, reinigen, poetsen -en schoonmaken
Als specialisatie heeft Autopoets Roosendaal zich met name gericht op het wassen, reinigen, poetsen -en schoonmaken van voertuigen. Autopoets Roosendaal gebruikt kwalitatieve reinigingsmiddelen om optimale was kwaliteit te garanderen. Uw auto wordt gewassen, gepolijst (indien noodzakelijk) en in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd, tegelijkertijd kunnen eventuele hondenharen en rookaanslag worden verwijderd. Ook zorgen wij voor ontvetting en reiniging van het motorcompartiment waarna het wordt voorzien van een glans en vochtwerend middel. Tevens krijgt uw kofferbak een grondige opknapbeurt en worden alle kunststofdelen en banden weer op kleur gebracht. Het eindresultaat is een auto die oogt op de weg als nooit van te voren, EEN SIERAAD OP DE WEG..

Reparatie
Naast het wassen en reinigen levert Autopoets Roosendaal diensten voor kleinschalige onderhoud en reparaties aan uw auto! Denk hierbij aan bijvoorbeeld olie verversen, remblokken vervangen, velgen wisselen, uitvoeren van kleine -en grote onderhoudsbeurt voor uw auto.

Klantwaarde
Autopoets Roosendaal hecht enorm aan klantwaarde en zal altijd naar de tevredenheid van de klanten werken. Zo bieden wij bijvoorbeeld extra service indien u niet kan wachten totdat uw auto klaar is. U heeft namelijk de mogelijkheid om een vervangend vervoer te krijgen! Ook kunnen wij bij u de auto ophalen en na afloop weer bij u terug brengen. Zo hoeft u de deur niet uit en kunt u uw eigen planning voor die dag aanhouden! Bent u niet tevreden? Bij ons heeft u: "niet goed, geld terug garantie!"

Occasions
Regelmatig krijgen wij occasions binnen die wij te koop aan bieden. Wellicht dat er voor u wel iets tussen staat. Kom daarom gerust een keer langs en bekijk onze aanbod. Ook het inkopen van auto's houden wij onze deuren voor u open.

Versiering
Heeft u een speciale gelegenheid? Wij bieden de mogelijkheid om uw auto n.a.v uw gelegenheid te versieren. Denk hierbij aan trouw auto versieringen!


Kom langs en laat uw auto glanzen onder het genot van een kopje koffie!
 

Adres

Autopoets Roosendaal

Schuurakker 9

4705 RK Roosendaal
E-mail: autopoetsroosendaal@hotmail.com

Tel: 06 - 48123398

Login Form

l>