Car Wash

Uw auto wordt in een aantal stappen compleet en professioneel gereinigd. Als eerst wordt de motorruimte ontvet en gereinigd* waarna het wordt voorzien van een glans en vochtwerend middel. Tevens wordt uw auto in de was gezet en gedroogd. Hierbij wordt de lak gepolijst waarmee na genoeg alle krasjes eruit worden gehaald en de oorspronkelijke glans terug wordt gebracht.

Vervolgens wordt het interieur van de auto: de vloer, stoelen en de hemel grondig gereinigd zodat deze er weer schoon en fris uit zien. Hierbij kunt u denken dat eventuele hondenharen, vlekken en rookaanslag worden verwijderd. Tevens wordt uw dashboard en de rest van het interieur afgewerkt.

De kofferbak krijgt een grondige opknapbeurt en worden alle kunststofdelen en banden/ velgen behandeld om zijn oorspronkelijke kleur en glans terug te geven. Tevens worden de rubbers om de deuren en ramen ingevet om uitdroging en verslijting te voorkomen.

Tenslotte wordt uw auto in een complete waslaag gezet waarna uw ramen, zowel binnen als buitenzijde worden gereinigd.

Op deze manier is uw auto uiteindelijk professioneel gereinigd. Uiteraard is ook een deelbehandeling mogelijk.


Een kleine greep uit onze dienstverlening hebben wij voor u hieronder opgesomd:v.a. €140,-
Showroom klaarmaken
Uw auto in een showroomstaat brengen en houden is waar wij goed in zijn. We maken uw auto van binnen als van buiten tot een glanzende, topstaat verkerende pareltje. Na een grondige wasbeurt wordt uw auto gepolijst en gepoetst. Door het polijsten worden lichte krassen, doffe laklaag en verkleuringen hersteld. Ook uw motorcompartiment*, banden/velgen worden hierbij meegenomen. Door het aanbrengen van een waslaag wordt uw auto als nieuw.


v.a. €95,-
Geur Verwijdering
Heeft u last van nare geuren in uw auto, zoals van sigaretten, huisdieren of airco? Autopoets Roosendaal helpt u met het verwijderen en reinigen van onaangename geuren zodat uw auto weer fris en heerlijk uitziet -en ruikt!v.a. €90,-
Interieur/bekleding reiniging
Vlekken, vetten, stof, nicotineaanslag en onaangename geuren. Het zijn lastige zaken om deze te verwijderen en weer schoon te krijgen. Onze specialisten weten weten er een raad mee om bijna alle soorten vlekken uit het interieur van een auto te behandelen en te verwijderen. Na onze behandeling is uw auto nog nooit zo schoon en fris geweest.


v.a. €140,-
Waxbehandeling
Na een waxbehandeling van uw auto wordt de lak van uw auto beschermt tegen vuil, zure regen en vast zittende vliegen. Het vuil hecht dan minder snel aan de lak en de auto ziet er langer schoner uit. Ook krijgt uw auto door waxbehandeling de oorspronkelijke glanslaag weer terug.v.a. €95,-
Krasverwijdering
Krassen (afhankelijk van diepte en grootte) kunnen door onze specialisten op verschillende manier hersteld worden. Polijsten is één van de manieren om lichte krassen te herstellen.


v.a. €170,-
Trouwauto versieringen
Heeft u een speciale gelegenheid? Wij bieden de mogelijkheid om uw auto/vervoer n.a.v uw gelegenheid te versieren. Denk hierbij aan trouwauto/vervoer versieringen!

*Motor laten wassen is op eigen risico.

Adres

Autopoets Roosendaal

Schuurakker 9

4705 RK Roosendaal
E-mail: autopoetsroosendaal@hotmail.com

Tel: 06 - 48123398

Login Form

l>