Auto Reparatie

Ook voor alle kleinschalige reparaties en servicebeurten kunt u terecht bij Autopoets Roosendaal. Een kapot achterlicht, versleten remblokken, banden verwisselen, olie verversen, alle kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd of vervangen wilt hebben. Autopoets Roosendaal staat voor u klaar om al deze ongemakken voor u op te pakken en op te lossen zodat u tijd kunt besparen.

Autopoets Roosendaal is RDW Erkend en staat bij ons Service en kwaliteit centraal, U bent daarom bij ons aan het juiste adres.


Een klein greepje uit ons portofolio:


Kleine servicebeurt
Regelmatig onderhoud behoud de betrouwbaarheid en veiligheid van uw auto. Bij een kleine servicebeurt worden standaard de volgende punten gecontroleerd: Verlichting, bandenspanning, remblokken, olie, enz. Kleine servicebeurt wordt altijd in overleg uitgevoerd, zodat u weet wat er naar wordt gecontroleerd.
Grote servicebeurt
Levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid zijn één van de belangrijkste eisen aan een auto. Daarom is een regelmatig onderhoud een belangrijk aspect om in een veilige en in een betrouwbare auto te rijden.  Een grote servicebeurt bestaat uit kleine servicebeurt met aanvullend onderhoud waarbij cruciale onderdelen worden gecontroleerd en eventueel worden vervangen. Bij een grote servicebeurt worden o.a. de volgende onderdelen gecontroleerd:  olie, remblokken, remschijven, bougie(s), filters, distributieriem (exclusief vervangen), bijvullen van vloeistoffen, enz.  Grote servicebeurt wordt altijd in overleg uitgevoerd zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Olie verversen
De motor is het hart van de auto. Om te zorgen dat de motor van uw auto goed blijft functioneren, adviseren wij minstens één keer per jaar de olie te laten verversen. Door uw motorolie te verversen rijdt u zuiniger en wordt de levensduur van uw motor gewaarborgd. Bij het verversen van de olie wordt altijd een nieuwe olie filter geplaatst.


Accu vervangen
Als een accu te leeg is, zal deze de accu nog meer beschadigen en zal dit defect kunnen raken. Heeft uw auto moeite om te starten? Of heeft uw auto vaak start problemen? Of start uw auto helemaal niet meer? Dan is uw accu waarschijnlijk toe aan een vervanging.


Remblokken -en remschijven vervangen
Remschijven en remblokken worden zwaar belast en moet tegen grote spanning aan kunnen door de drukkrachten die continu ontstaan. Remblokken en Remschijven zijn essentiële onderdelen voor uw veiligheid en dienen daarom per direct vervangen te worden bij slijtage.

Auto banden/velgen verwisselen
Wissel de banden die passen zijn voor het seizoen, zo rijdt u veilig op de weg. Let ook op de slijtage die bij een band optreedt bijvoorbeeld op scheurtjes en uitdroging. Zijn uw banden toe om te wisselen? Wacht dan niet te lang en laat ze dan tijdig wisselen. Autopoets Roosendaal heeft een breed scala aan banden en velgen in zijn assortiment.

Adres

Autopoets Roosendaal

Schuurakker 9

4705 RK Roosendaal
E-mail: autopoetsroosendaal@hotmail.com

Tel: 06 - 48123398

Login Form

l>