Sleepdienst

Autopech? Of wilt u een auto transporteren? Autopoets Roosendaal biedt de mogelijkheid om met een autoambulance (of autotransporter) uw auto te vervoeren. In geval van autopech kunnen wij desgewenst uw auto naar uw favoriete garage transporteren. Maar ook kunt u de auto bij ons laten zodat wij voor u alles regelen en eventueel repareren. Voor u kan dit voordeliger uitkomen doordat wij dan de diensten  in één pakket kunnen aanbieden. Kijk voor reparatie mogelijkheden naar onze auto reparatie service.


Wilt u liever zelf uw auto ophalen en vervoeren? Dan kunt u bij ons een autoambulance huren, u dient dan wel bezit te zijn van het BE-rijbewijs. Let wel dat u wettelijk verplicht bent om gebruik te maken van spanbanden voor het vervoeren van een auto. Hieronder vind u een aantal tips om u veilig op weg te helpen:

  • Controleer of de bevestigde kabels en spanbanden of deze goed vastzitten
  • Zet de alarmlichten aan
  • Rijd met een langzame beweging weg
  • Geef op tijd aan wanneer u gaat remmen of afslaat
  • Rij rustig en rem voorzichtig
  • Houd afstand met de auto voor u
  • Rijd zoveel mogelijk rechts en haal geen andere auto's in
  • Controleer regelmatig uw auto 

 v.a. €95,-
Sleepdienst
Autopech? Of wilt u een auto transporteren? Autopoets Roosendaal biedt de mogelijkheid om met een autoambulance (autotransporter) uw auto te vervoeren. In geval van autopech kunt u de auto bij ons laten zodat wij voor u alles regelen en eventueel repareren. Voor u kan dit voordeliger uitkomen doordat wij dan de diensten in één pakket kunnen aanbieden. Indien u de auto door ons laat repareren heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons leen vervoer.


v.a. €220,-
Autoambulance huren
Zelf uw auto ophalen en vervoeren? Dan kunt u bij ons een autoambulance (autotransporter) huren. U dient in bezit te zijn van het BE-rijbewijs.

Adres

Autopoets Roosendaal

Schuurakker 9

4705 RK Roosendaal
E-mail: autopoetsroosendaal@hotmail.com

Tel: 06 - 48123398

Login Form

l>